FAQ

När kan jag förvänta mig att min beställning skickas?
Det tar vanligtvis 4-7 arbetsdagar innan din beställning är redo att skickas från mig (Undantag är större unika beställningar som tar 2-4 veckor att skapa). Jag gör mitt bästa för att skicka din beställning så snart som möjligt men vill inte stressa då varje beställning görs för hans av mig när den kommer in. Jag är stolt över att göra allt själv och vill se till att du får det bästa av mig! 

Kan jag beställa något som inte finns i shopen?
Absolut! Unika designer är så himla kul att skapa! 

Jag har bla gjort en massa olika väggbonader, lampor, draperier och gungor! Vi kan prata färg, mått och mönster och genom det skapa din unika design! Klicka gärna här för att skicka ett meddelande till mig så kan vi prata mer! 

Vill du få inspiration och se vad jag tidigare skapar, besök min instagram här!

Vart finns du?
Jag bor i Motala, Östergötland och min studio där jag knyter finns hemma hos mig! Bor du i Motala eller har nära hit så kan du hämta upp din beställning hos mig!

Kan jag bli återförsäljare av din makramé?
Absolut kan du det! 
Klicka här och kontakta mig så kan vi pratas vid mer om vad du önskar ha i din butik!

Vad är makramé?
Det är en teknik där jag med hjälp av bomullssnöre, olika knutar och tekniker skapar mönster som sedan blir olika designer som du kan smycka ditt hem med! Det krävas tålamod men är så himla kul! Jag älskar att gå in i min knytarbubbla och bara få skapa.

Har du ett nyhetsbrev?
Självklart har jag det! Det kommer en gång i månaden och vid varje tillfälle så finns det en gåva, rabattkod eller annat kul att ta del av från shoppen :)
Här går du med!