På beställning

Önskar du beställa något till ditt hem som du inte hittar i shopen?

Då är du varmt välkommen att skriva till mig här! Jag älskar utmaningen av att knyta något unikt till dig - vi kommer prata färg, storlek och design och utifrån det så kommer du få ett prisförslag. Unika beställningar tar ca 2-5 veckor för mig att skapa då jag inte vill stressa igenom processen och till vissa designer behöver jag beställa hem garn. 

Så vill du ha något knutet, skriv till mig här! Här nedan har jag även skrivit lite info om några av de populäraste produkterna som jag knyter på beställning, men som sagt, jag älskar utmaningen av att knyta något nytt.


Speglar!

Önskar du en spegel till ditt hem? Då kan du beställa en från mig. Vi pratar storlek och färg och jag ger lite exempel på design. Tillsammans hittar vi något som passar ditt hem! Priset varierar beroende på bla mått och design men priserna startar från 500 kr.


Vimpel!

Önskar du en vimpel till ditt hem? Kanske vill du ha den hängandes på en vägg, i taket eller varför inte på en möbel?  Du kan du beställa en från mig!  Vi pratar storlek på vimpeln men även längd, färg och design. Tillsammans hittar vi något som passar ditt hem! Priset varierar beroende på bla mått och design men priserna startar från 300 kr.


Draperi!

Smycka ditt hem med ett draperi! Kanske ska det hänga påvägen ut till altanen/balkongen eller mellan två rum. Oavsett så kan vi skapa något unikt till dig! Du väljer färg, skickar mått och så kommer vi bolla design - sist kommer du ha något helt unikt till ditt hem! Priset varierar beroende på storlek, design osv men priser börjar på 1500 kr och uppåt. Har du frågor eller vill beställa något annat, skriv till mig här!